Dr. Gözde Çörekçioğlu İshakoğlu İZA’ya Katıldı

28 Eylül 2022

Ekonomi bölümü öğretim üyemiz Dr. Gözde Çörekçioğlu İshakoğlu, çalışma ekonomisi alanında dünyanın en büyük araştırma ağı olan IZA Institute of Labor Economics’ten davet aldı ve “Research Affiliate” olarak IZA’ya katıldı.

IZA, kâr amacı gütmeyen bir araştırma enstitüsü olup dünyanın dört bir yanından 1.800’den fazla akademisyenden oluşan, çalışma ekonomisinde önde gelen uluslararası araştırma ağıdır. Yüksek araştırma kapasitesi ve aktif küresel araştırma ağı ile, araştırma projeleri yürüten ve bilimsel politika önerileri sağlayan bir kuruluştur. IZA, bilgi alışverişi için platformlar sağlayan ve ilgili araştırma bulgularını hem politika uygulayıcıları hem de kamu için erişilebilir hale getirmeyi hedefleyen bir kuruluştur. 1998 yılında kurulan IZA, Deutsche Post Foundation tarafından desteklenmektedir ve Bonn Üniversitesi’ne bağlıdır.

Gözde Hocamızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.